söndag 28 juni 2009

[ANNA] Woho bad idag igen!

Idag har ju solen som bekant strålat från en molnlös himmel och vi missar inte ett badtillfälle! Vi satte klockan för att komma upp skapligt, inhandlade lunchsallader på Cioccolata och packade bilen. Denna gång styrde vi mot Prästgårdskajen. Hopp och lek till eftermiddagen, lite varmare i vattnet där. Mackan briljerade med "räk-hoppet". Jag försökte men lyckades med ett ansiktsplask. När vi badat oss trötta åkte vi hem och duschade av oss Stångåns mindre fräscha vatten. Sen var det dags för fikakalas med en supergod jordgubb/daim-tårta hos syrran. Av oss fick hon bla en mycket klädsam shortsdress som hon poserar i här nedan. Denna vecka och kommande helg är dessvärre fylld av jobb, men helgen som varit har vi verkligen gjort det mesta av!

3 kommentarer:

Anette sa...

Vilken kanonhelg ni har haft! Det får du leva på i veckan ;)
Kram

HANNA sa...

Vad är räkhopp? Vi har brilijerat med skräddar-ärsle i poolen hela dage(vilket är en typ av bomb) men eftersom poolen inte är så djup så sätter man sig på botten!!! Det har verkligen varit en göddig helg. Dock lite varmt för att gå på bröllop... Cribbe i kostym och denna värme var ingen bra kombination! Vi får ta och ses snart... hör av er när ni kan Cribbe har juh semester!!!!! Kramkram

Johanna sa...

Så härligt det såg ut! Å syrran va snyggare än snygg i dressen! När jag skulle åka hem hade jag punka, pappa fick komma till räddning! Tajmat å få punka just i dag när de är hemma från landet. ;)