onsdag 10 juni 2009

[ANNA] Acklimatisering.

Idag slog verkligheten som en lavett. Men vi valde att ducka och slå tillbaka. Helt sonika gick vi till Systemet och inhandlade rosévin och sangria. Sen åt vi buffé hos Chan på China. Men Chan lyste med sin frånvaro. Skrämmande nog har våra matsäckar töjts ut så mycket att endast buffé verkar tysta magens skrik. Och när man vant sig vid buffé är det helt omöjligt att sluta. Välja en rätt?! Aldrig! Jag vill äta lite av varje och slänga det jag inte gillar. Det får nog vara dagens i-landsproblem. Jag har även avverkat en dubbel körlektion och fick en mindre panikattack i Bergsrondellen. En lastbil valde att kör rakt emot mig, i mitt körfält, det enda körfältet, jag har typ 10 bilar bakom mig. Bakom lastbilen var det väl ungefär lika många. Chickenrace alltså, perfekt. Min körlärare väljer att agera mycket samlat med att skrika - helvete det här går ju inte! Jag kör upp på trottoaren och ut på cykelbanan. Lite imponerad av mig själv, att jag faktiskt löste det själv på bästa sätt. Skönt att veta att min körlärare är nåt att hålla i när det blåser iallafall! Annars så har jag fikat 2 ggr idag. Först med Johanna, sen åkte hon till jobbet. Jag gick en sväng på stan och hämtade min bok jag beställt, Kiss&Tell. Den är ett måste för Sex and the city älskaren. Ett helt uppslagsverk på nästan 200 sidor. Det står om alla avsnitt och den är full av outfits, fotografier och fakta! Den är min bibel och ligger numera på sängbordet! På stan hittade jag också en tunika/klänning på Vila. Sen hem för att tvätta lite semestertvätt. När jag varit hemma i någon timme ringde Malin och ville fika, klart man inte säger nej till en fika! Så idag har det varit fullt ös medvetslös, och vi sov inte igen så mycket av den saknade sömnen i natt. Men imorron är vi också lediga och jag har inte körlektion förrän halv två!


Dagens köp. / Linus sportar Matthew Williamson sarongen på Mallis och fyrar av en riktig bloggblick(lugn han lämnade inte rummet i den.) Vill ni ha mer Mallisbilder får ni be om det annars orkar vi inte.

1 kommentar:

Anette sa...

Så skönt med ledig tid när ni kom hem från semestern!
Kul att prata med dig en snabbis igår, får göra det nån mer gång över en fika, kan ju ta med Skruttis o visa upp så småningom ;)

KRAM