fredag 12 juni 2009

[ANNA] Attention please!

Kära svenskar både hemma och utomlands. Det är så jag brukar säga, när jag talar i tv och radio. Som ni kanske anar, är det något speciellt jag vill förmedla:
JAG HAR TAGIT KÖRKORT!! Jajemänsan visst ser ni! Med darriga händer styrde jag ut från Vägverket och tog sikte på väg 35, igenom studentkaos och regn kl 11:30 idag. Jag fick en ambulans i uttryckning bakom mig på landsvägen, den väjde jag för och fick extra beröm. 45 minuter senare var jag tillbaka på Vägverket och satt med mitt intyg om körkort i handen. Från Vägverket och tillbaka till stan körde min lärare så jag kunde pusta ut i passagerarsätet. Det tog 50 minuter att köra från Garnisionen och till Katedralskolan på grund av alla jävla studentflak. Utanför körskolan väntade en sönderstressad Linus som undrade varför det dröjde så och om jag hade klarat det. Jag tog min egen student idag, fast från körskolan! Det har kostat mig 12800:-(20 lektioner och en massa annat runt i kring). Men äntligen är det klart och beta´rt som vi säger här i byn! Jag är stolt över mig själv att jag fixade teorin helt på egen hand och satte både teoriprov och uppkörning på första försöken.

Linus firade mig med lunch på stan och Johanna gjorde oss sällskap. I present av mig själv fick jag ett par skitsnygga skor!


Dagens outfit: jeansjacka från Gina och ett körkort!

8 kommentarer:

Tarmen sa...

Bra jobbat! Men shit vad dyrt det blev då!

Anna sa...

Jodå det är nya tider och priser, på min körskola är tydligen 23 lektioner ett genomsnitt. Ska bli så skönt att kunna börja lägga pengarna på nåt annat istället. Kanske en Pontiac Firebird, bra sugen!

Johanna sa...

Woho! Anna är bäst - för att citera svärmor din! Ja den är riktigt mjuk å skön, skaffa en du oxå då! ;)

Anonym sa...

Grattis till körkortet!!! Får jag föreslå en premiärtur till vackra västkusten ;-)

Kram!

Anonym sa...

Grattis Anna
Jag hade det på känn att du skulle köra upp idag:)
Tänk på att jag tog ju hela 27 lektioner, så jag har fortfarande rekordet.
Kör försiktigt i helgen, så syns vi på måndag!
Kram Elin

Anna sa...

Elin:
Hahaha jasså hade du det på känn! Ja det rekordet slog jag inte riktigt;) Tack tack det ska jag, syns på måndag!
kram

Anonym sa...

GRATTIS!!!
Bra kämpat! Jag tvivlade aldrig att du inte skulle klara det. Både bröllop och körkort på knappa tre månader. Inte illa. Höga vuxenpoäng.
BAMSEKRAMAR från Gitte

Anna sa...

Gitte:
Jag tackar och bockar! Jag har bockat av vuxenlistan, sak efter sak. Det ska bli kul att komma tillbaka till jobbet för jag har saknat dig.
Hälsa familjen!
Massor kram