tisdag 5 maj 2009

[ANNA] Ryktet på s:t Korsgatan säger..

att kamrat Viktor är i pandemins grepp. Vidare spekuleras det i att smittspridare är Garderobert. Idag var Johanna och jag på klänningsjakt åt henne. Hon kom hem med två skitsnygga! Jag nöjde mig med att prova en klänning på Sportif, så här i efterhand tänker jag på den med längtan. Sportif hade råkat ut för en ovanligt fräck skosnattare innan vi kom. Skrattar bäst som skrattar sist eftersom hans byte var en sko av var storlek. För övrigt konstaterar jag att det på riktigt finns en väl avvägd balans av gott och ont i världen. Johanna hade stora framgångar i sina studier, jag hade motgångar på körskolan. Bilar är omedgörliga och regler är fula. Nu ska jag kolla tv. Tisdagar kan vara veckans tråkigaste tvdag?

3 kommentarer:

Johanna sa...

Ja du jag kom hem med två fina klänningar men antingen växte jag på vägen hem lr så var det exemplaret jag tog mindre än det jag provade. Snett var tyget oxå. Så jag cyklade ut till ikano å bytte upp mig en storlek, tyvärr var det enda exet av den storleken lite trasigt med det fixas men lite nål å tråd. Puh! Det var jobbigt men nu har jag iaf två perfekta klänningar! Nu dör jag av trötthet. Puss å tack som fan för hjälp och tålamod.

tarmen sa...

Ja usch ja! Sjuk har man blivit! INTE KUL!

Johanna sa...

Ja jag ringde å kolla innan, men nåt avdrag på priset tänkte jag inte ens på att be om. Hon erbjöd dock två ggr att deras sömerska skulle laga det men orka lixom, ville bara få hem skiten till slut! Jag var så trött ahhah. Puss