torsdag 7 maj 2009

[ANNA] Delar med mig av fynden.

Idag har jag gått upp i ottan och åkt till jobbet. På jobbet fick jag nån slags hjärnsläpp och kopierade utan att lägga nåt i kopiatorn. Sen övningskörde jag hem, mycket bra. Kom hem tog på mig en klänning ut och in och gick ner så på stan, inga konstigheter! Några ärenden med Johanna och sen lite fika, en stund in på fikan meddelade Johanna statusen på min klänning. Hemma sen lagade Linus en mycket krämig och god vitlökskyckling med pasta. Nu bloggar jag och kollar Arlanda-såpan. I mina drömmar är jag lika korrekt och iskallt lugn som Vip-Monika. Idag hade vip-Monika en lärling som heter Yvette. Om jag hette Yvette skulle jag med bli fin flygvärdinna. Nedan följer lite fynd, först ut en helt bedårande, galet billig, Chanelkopia. Johanna la först rabarber på den men ångrade sig, jag var då inte sen att köpa den av henne. Sedan dagens nätköp Chanelörhängena. Och till sist Linus vinfynd, Big House Red, ett sammetslent & fylligt vin i 90:-klassen. Fem av fem solar! Nu värmer Linus vetekudden åt mig för att lindra mina indianer i vassen. Sen ska jag mysa ner mig med Elle som låg på hallgolvet idag när jag kom hem!

3 kommentarer:

Johanna sa...

Ja så är det den heter! Nu drar jag på spelning! Hahha, men vet aldrig vad som händer i Faboules life of Blondie! Puss å tack för upp-piggande fika.

linus sa...

huzzah!

Johanna sa...

Snygga människor står ju på litan vettu! ;) Näe men Frida skulle inte med och det lämnde en av stortifs platser öppen för mig.