lördag 30 maj 2009

[ANNA] Matte-Missbruk var inte där...

..men alla andra typ. Hahaha nävars Garderobert sa att du, Matte, läste vår blogg. Det uppmärksammar vi och tackar för. Nyss hemkommen från en supertrevlig kväll på 55:an med en salig blandning folk, alla verkade känna alla. Och ett nytt ansikte, Tobbes böna, Ditte. Mycket trevlig tjej du hittat Tobbe! Nu är vi lite småsliriga både jag och min man, snart dags att sova. För imorron kommer Olle på fika. Då vill vi inte lukta gammal alkohol nä bevare mig väl! Annars har jag övningskört till Norrköping idag, jag kör som en gud. Vågade mig på att köra om diverse fordon på motorvägen. Vi hälsade på min farmor en vända. Hon är världens bästa farmor och jag önskar att hon kunde leva för alltid.
.

Idag ville Linus vara med på en dagens outfitbild, han har ett vitt H&M linne, jag har en H&M klänning från förrförra året. Sen är det kvällens oufit, Cheap Monday jeans, tunika H&M och en svart spetsbody under från Gina Tricot.




Tilläggas ska att Kalle Ydrevik också var där men fastnade ej på bild, då han satt precis brevid fotografen. Viktor satt under handikapp-parkeringsskylten, där får man max sitta tre timmar i streck.

4 kommentarer:

Linus sa...

Ydrevik kallas även Hydran, eftersom han är lajvare.

Johanna sa...

1. What går det inte att skriva länkar.. bajs.. du kan ju förlägga dem i fältet där kan kan skriva sin egen bloggadress under namnet vettje!
2. Ni had egått när jag kom till55:an. Där har jag blivit itvingad en shot av Anna som sademera tvingades av mig och frida att ringa sin syster för att få skuts eftersom hon va så jävla full.
3. Vems är armen med attueringen?
4. Vilken av tjejerna är hans böna.
5. Tarmen skrek att "ett namn" vinner robinson. Om det är så, så att han förstör slutspänningen är jag nu sur. Bajs på honom, fast hans huvud är lent! ;)Hahhaha!
Puss på er älskade

Anna sa...

1. Ja det går ju, tyckte bara det var märkligt att det inte gick.
2. Haha fjortisfylla alltså.
3+4. Armen tillhör Ditte, Tobias Öhrns böna.
5. Viktor gick hem och kollade på Robinsson, vi andra satt kvar. Han kom direkt tillbaka och skrek vem som vann. Jag försöker älska honom iaf. Om det han sa stämmer så dödar vi honom i en gångtunnel.

Hydran sa...

Det vore rätt så tufft att lajva som en Hydra ändå... åka land och rike runt varje sommar med en gigantisk movie-prop-liknande mekanisk fyrhövdad helvetesmaskin...