tisdag 12 maj 2009

[ANNA] Good evening lovers it´s blogtime!

eller vad tycks om det introt Malin?! Idag har det hunnits med minsann! Klockan ringde 06:10; frukost-piff-Ingelas körskola-Sviestad. Idag har jag betat av "halkan" eller som den numera heter, Riskutbildning del två. Jag erkänner jag var sjukt nervös innan. Mest rädd för alla läskiga, finniga artonåringar. Jag slapp dom! I "min" bil var vi bara två elever. Jag och en 27årig brud. Jag var först ut av oss. När jag vrider om nyckeln deklarerar hon glatt från baksätet; "jag kan knappt cykla, det är svårt". Inga konstigheter-den här förmiddan kan bli lång. Jag var å andra sidan tacksam för min raketforskar-kompanjon för jag glänste. Några smärre nacksträckningar och funderingar om whiplash senare var kalaset iallafall ur världen. Sen mötte jag upp Johanna för lunch, innan hann jag investera i den här lilla grekiska gudinne-pjäsen (stäng det första reklamfönstret). Det blev ett litet besök hos syrran också som för en gångs skull jobbade i stan.


dagens outfit: kofta vintage, grönblommig klänning Indiska.

Nä nu ska jag sätta på lite tevatten och lägga mig i sängen med min man och slappa framför tvn. By the way så klickade jag hem Lancômes mascara Hypnôse. Den ska ju vara en av världens mest omtyckta så vi får väl se om ett par dagar. Nästan femtio besökare på bloggen igår det var värstans!

2 kommentarer:

linus sa...

hörru du det var väl ändå jag som fick sätta på tevattnet samtidigt som jag fick skäll för att jag rör mig i min lägenhet!!!

anna sa...

meh! det är förbjudet att gå framför spegeln när nån lockar håret! puss