torsdag 11 augusti 2011

[ANNA] Torsdag vetni.

Idag drog minsann en höstabris in över länet. Så även i Ödeshög. Idag var första dagen som man frös på riktigt och man fick värma händerna i koftfickorna. Nu är sommaren slut, på måndag börjar jag jobba. Jag väljer att inte deppa över det. När hösten kommer är det lite nystart, jag ska stuva undan alla sommarklänningar, jag funderar över en ny hårfärg eller ny frisyr kanske, jag är sugen på att börja använda mina fina kappor, varmtröjor och svepa in mig i stora sjalar. Bästa med höstkylan är att man kan sova sked och värma varandra utan att klibba fast i svett. Jag funderar över om vi ska se om Six Feet Under-boxen kanske, det har nog gått så lång tid att det skulle kännas spännande igen (det är ju världens bästa serie).

Hösten innebär föräldraledighet för min del, något jag sett fram emot länge (nästan ända sedan jag började jobba när Skorpan var dryga halvåret gammal). Oj vad jag ska busa, mysa och leka! Nu ska jag börja jobba på måndag som sagt, jobba i en hel månad. Sen är jag hemma till årsskiftet, vi är mycket nöjda med vårat upplägg. Skorpans kusin har samma upplägg fast där är det pappan som är hemma i höst. Så sällskap kommer vi ha! Jag är ju dock inte helt föräldraledig, jag kommer betungande nog jobba varje torsdag 7-14 ( ska försöka att inte bli utbränd haha). Jobba torsdagarna är mitt eget val i samråd med Linus. Det finns flera anledningar, dels att Linus ska få jobba lite mindre och ha en dag i veckan hemma med Skorpan, att jag gillar mitt jobb och inte vill kliva ur yrkeslivet helt igen, bland annat.



Känns det inte som tiden har stannat och korten är från 1973? Kombinationen av Skorpans busiga hjälmfrisyr haha, t-shirten och blommorna.


Nyvaken i farmors famn efter sovstund.
Vi tog en promenad upp till Gittans kompis Karin och hälsade till Skorpans stora förtjusning på Karin och hennes mans ekologiska kossor, fint som snus! Karin är ju hon som har klädbutiken ni vet, snäll som hon är fick Skorpan ett fint halsband som hon stolt spatserat runt med.


På garageuppfarten fanns en härlig vattenpöl, Skorpan sprang fram och tillbaka helt galet glad. Vad gör det att man blir blöt när det finns ombyte?! Huvudsaken är att man har kul!


Världens sötaste, gladaste och busigaste tjeja!

5 kommentarer:

Gittan sa...

Farmor hälsar att jag har världens sötaste, gladaste och busigaste barnbarn!! Jag älskar dig jättemycket finaste Skorpan. Tack för en mysig dag tillsammans.

Anonym sa...

Tack för titten igår ! Kossorna ser ju riktigt "imponerande" ut ! Kortet på Skorpan med blommorna är för härligt! Kom gärna tillbaks, jag glömde ge er en "sak"......kram, Karin

Anna sa...

Tack för titten:) Självklart kommer vi tillbaks!!
ha det fint så länge sälj mycket och hälsa man och kossor!

Anette sa...

Härligt med bildbomb! Goa Skorpan, stooora tjejen :)

Skönt och mysigt att du får vara hemma igen ett tag! Ska bli trevligt att i alla fall alltid ses en sväng på torsdagar, jobbar 6.45-14. Såg innan semestern att jag fått alla (?) dina KLhelger, hoppas det kommer rulla på bra :)

Kram

Anna sa...

Anette!

Jasså föll dom på din lott, jag är övertygad om att du fixar det minst lika bra som jag:) hoppas bara att du inte fick sämre arbetstider än innan(men vi brukar jobba rätt lika va?
KRAM!