söndag 7 augusti 2011

[ANNA] big business!

Fan det det där med att tjäna pengar hemma från soffan är ju inte fel. Jag pratar om Tradera ( som jag köper lika mycket som jag säljer på så går vi med vinst haha?...) För en vecka sedan hivade jag och Linus ut massor gamla kläder och accessoarer på Tradera, himla skönt att vi hjälptes åt (alla pengar är hushållets pengar vi är ju gifta för guds skull!), det tar ju en stund att fota och skriva. I skrivandets stund går auktionerna ut en efter en, några imorn också. Vi har precis packat det sista, superskönt att ha det gjort så kan man bara hämta ett paket i högen och skriva adress på vartefter folk betalar. Vi har inte sålt några nyinköp utan bara sådant som legat i garderoben hur länge som helst, och vid det här laget har vi insett att nej; kommer inte tycka att den är snygg igen, nej kommer inte bli så smal igen..Alla auktionerna startar jag jämt på 1:krona, då blir annonserna superbilliga (om man nu inte skulle få sålt) och av erfarenhet så kan man ofta få mer pengar om man har is i magen och sätter så lågt utrop, folk triggas att bjuda högre då. Is i magen har jag, säljer bara sånt som är "billig skit/tröttnat på" så det är inte hela världen om det inte blir sålt.
Just nu har vi gjort 900:- på strunt för oss, det tickar fortfarande uppåt...heja heja!

3 kommentarer:

Maria sa...

Haha jag sitter också med massa annonser som går ut idag, hittills är det uppe i 2000 kr och så har jag sålt massa saker på en loppissida på facebook (du ser, facebook är inte bara skit:p) Allt som allt har jag nog dragit in närmare 7000 denna vecka...wihiii!:)
Men mitt tips är att börja alla annonser på 9 kr, då kostar det inget om det inte blir sålt men man slipper sälja saker för 1 eller 2 kr och folk budar på bra även om man startar på 9 kr:)

Anna sa...

OMG 7000:- spänn shit! Det är ju hur mycket som helst ju! Har du så mycket gamla prylar som du inte använder hemma! Bra tips ska jag ta med mig till nästa vända:)Mina tumregler är sälj ALDRIG presenter och inget av skorpans prylar det känns väldigt dumt då vi vill ha ett barn till ( och det blir ju knappast billigare att köpa nytt nästa vända;)

Maria sa...

Haha ja, jag överdrev visst lite 6019 kr är det än så länge för denna vecka. Jag har en otrolig massa grejer som ligger och skräpar.
Sen tjänar jag ju mycket pengar på att faktiskt sälja Eltons kläder och en del grejer. Jag sparar liiiite men verkligen inte mycket. Jag vet att jag är sådan som vill ha nytt till nästa unge och vi behöver pengarna mer nu än vad vi förhoppningsvis behöver till nästa barn då jag hoppas att vi båda arbetar.
Leksaker däremot säljer jag inte, det vill jag behålla:)