lördag 13 augusti 2011

[ANNA] Bondens marknad! (del2)

Morgonens besök på Bondens Marknad var supermysigt, vädret var strålande och en alldeles perfekt dag för denna aktivitet. Vi bor ju runt knuten på Borggården så varför vi inte varit där förr om åren kan jag inte svara på. Idag beslutade vi dock att vi ska planera veckans matlista och köpa alla grönsaker till maten på Bondens Marknad ( dom 9 kommande lördagarna som det är "öppet"). Familjen ska äta mer grönsaker och det ska vara ekologiskt och närproducerat. Just nu tänker jag på en rykande varm skål borsjtj en regnig dag på rödbetor och vitkål från marknaden. Asså det blir så fint hörni!

Linus köpte fika åt familjen ( äpplekaka med glass) som vi njöt av i fikatältet, mysigt det där med långa bänkrader. Man "måste" sätta sig brevid folk man inte känner, osvenskt va?! Vi hamnade med ett mycket trevligt pensionärssällskap ( som dock hörde dåligt och inte kunde tänka sig något annat än att Skorpan är en pojke). No hard feelings jag tyckte nämligen att några av tanterna såg ut som karlar (touché you old people!) Jag förstår dom en flicka med keps kan ju vara lite lurigt.

I övrigt har vi när Skorpan sov efter lunch hunnit pysslat och fixat (kan dock inte visa något förrän om några veckor) ehrm.. det är några som gifter sig snart;) Jag har även mailat ett trevligt men klagande brev till Villervalla. Deras barnkläder är superfina ( ja nästan allt, gillar inte stjärntrycken jättemycket) anyways vi köpte en bodysuit ( sån med kort ärm/ben) superfin. EN tvätt sen släppte kantbandet runt ena benet. Det är inte okej för en barnklädestillverkare med rätt dyra kläder som profilerar sig som högkvalité! Jag fotade faktiskt bodysuiten och mailade dom. De andra Villervallaplaggen vi har är vi absolut jättenöjda med och dom har hållt vad dom utlovat!

 marknadsklädd mamma.

 Skorpan "jagvillintetittaupp" Forsberg och en snygg pappa Forsberg vid fikan.




Inga kommentarer: