lördag 6 augusti 2011

[ANNA] ett ögonblick fru Forsberg..

 nu har det väl ändå gått åt helvete precis va? Näää. Alltså palla banta varje dag, eller jag bantar inte för jag hatar ordet banta. Jag har lagt om min kost och tänker mig för. Men inte in detta ögonblick (och inte i 100 andra ögonblick heller). Idag får ni hålla tillgodo med förinställda blogginlägg för vi är inte hemma, men det är väl inte kattskit det heller. Ni får ju er´t liksom.

Jag har varit sugen på club sandwich for ever. Det är min absoluta favorit till lunch när jag är utomlands. När vi var på smekmånad åt vi en killer club sandwich som vi pratat om varannan dag sen dess haha. NU har Linus äntligen slagit på stort och gjorde en macka i världsklass, så otroligt god!!! Nu är ju det här långt ifrån nyttigt, men det är skitsamma, undantag måste göras. Har det gått åt helvete till lunch då kan man fortsätta till kaffet också, inte sant;)

Brödet steks givetvis i stekpanna, då blir det så där gudomligt frasigt. I röran finns allt möjligt som är gött, som egengrillad kyckling, körsbärstomater och såna cornichons (skulle kunna äta en hel burk!). Till det tjockar man till det med pommes. Ät njut och känn hur artärerna blir trängre...

bulle till kaffet...döm mig inte jag åt frukt till, det blir plus minus noll då. Jag är ju värsta dietisten vetni. Lägg till keso, ät något nyttigt till det onyttiga då kvittas det..

sen somnade en trind Linus mot köksväggen.

Inga kommentarer: