fredag 26 augusti 2011

[ANNA] liten kvällsuppdate..

Hemkommen från jobbet. Idag slutade jag den eminenta tiden 19:45 och hann hem innan Skorpan lagt sig till både min och hennes stora förtjusning! Det känns inget bra i föräldrasamvetet att inte visa att man kommit hem överhuvudtaget för sitt barn när man sedan ska lämna hemmet innan hon vaknat imornbitti tidigt som stryk. Varför jag slutar 19:45 för att jag börjar 06:45 och vi följer under 11-timmars nattvila regeln. Nu är ju föräldramodellen utav den rätt värdelös eftersom ens barn skiter fullständigt i att man t ex kommer hem 22:45 från sitt arbete och därmed inte borde behöva någons slags arbete(hemsysslor, barnomhändertagande inkluderat) förrän tidigast efter 09 nästkommande dag haha. Dagen på jobbet gick i 200 knyck, lönefredag som det är så jag han knappt blinka förrän det var dags att stämpla ut.

Sen jag kom hem har jag förutom läst en saga för Skorpan och lagt henne, packat en Traderaförsäljning, tagit en dusch och mailat föreståndaren på förskolan där vi står i kö för en plats åt Skorpan (till årsskiftet). Mailade för att höra mig för om hon kan säga något överhuvudtaget, annars ska vi om nån vecka eller två börja kolla lite på tre andra förskolor som handplockats fram åt oss av ett proffs i branschen( vad vore livet utan kontakter;).

I övrigt så signa jag upp familjen på en sk matkasse (modell inspiration) för vecka 38. Kommer kännas konstigt att veckohandla och köpa lite blöjor och frukostprylar på sin höjd! Konstigt men för jävla skönt. Det var mer förmånligt pris än jag mindes, 450:- för en vecka istället för 695:-, många av mina kollegor hakade också på. Detta ska bli intressant, framför allt när alla sitter med likadana lunchlådor på jobbet haha.

Jag utlovade ju fler skitsnygga sov/mys-tröjor. Here it goes nyduschad kvällsmorsa sportar en riktig klassiker, Velvet Underground & Nico tishan med Andy Warhol-bananen, till det randiga pjamasbyxor från H&M herravdelningen. Stylish!

Nu är det dags för kvällsmys med Linus, sista avsnittet Game of Thrones nästa säsong kommer enligt rykten inte förrän april 2012 GAHHH. Lååång väntan. Inget Mad Men förrän typ då heller. Skitans skituppehåll på bra serier! Tur att vi har Entourage som kommer kontinuerligt iallafall!

2 kommentarer:

linus sa...

...men är det inte 11 timmar mellan 19:45 och 6:45?

linus sa...

läste fel! sorry!