onsdag 17 augusti 2011

[ANNA] Lite mer av dagen..

Fullt ös har det varit hela eftermiddagen så nu har jag och Linus lagt oss raklånga i soffan. Vi har varit en vända till i lekpark Malin&Mattias kom förbi mycket fint, skrivit matlista(handling imorn) och både jag och Linus har tagit en varsin joggingrunda. Ja ni läste rätt, jag som hellre dör än svettas men nu är det som det är med det. Jag har ätit nyttigare sedan någon månad tillbaka, nu måste jag börja röra på mig också! Jag är en envis kvinna av sällan skådat slag, ska jag sluta röka då gör jag det, ska jag ta körkort så gör jag det. Nu ska jag tappa några kilon, och banne mej att det blir av. Jag är inget fan av att spendera massor pengar på träningskort och träningskläder, att röra på sig är ju gratis (om man vill så). Idag brände jag av min 3:e joggingtur på 1,5 vecka iförd ett gammalt urtvättat linne, med ett par ännu snyggare mysbyxor och 10 år gamla joggingskor på det. N-K-V nu kör vi!

Förresten grattis till bebin Victoria&Daniel!! Marsbarn är ju alldeles särskilt fina&rara;) Välkommen till en ny värld av glädje varvat med försäkringskassan och vakennätter, eller är inte det sistnämnda en kunglig huvudvärk måntro? ?

 Arbete i sandlådan kräver sitt blåställ ( denimoverall från Åhléns) och en bandana så man inte får håret i ögonen.
Skorpan blev mer än glad över sina nya finskor från Zara (det är en riktig lite skofröken det där). Nu har dock dessa godingar arkiverats till kommande högtidlighet och premiäras först då!

Dom trötta föräldrarna ska försöka att inte somna utan bänka sig framför första avsnittet av   detta . Alltså jag var rätt skeptisk först men nu har jag BARA hört jättebra saker OCH 9.5 på IMDB ( då kan det inte vara annat än världsklass) låt oss se...

1 kommentar:

Anette sa...

Duktig du är med jogging! Tycker dock du i alla fall ska ta hand om dina fötter och köpa ett par nya skor :)


Om inte annat så att han budkillen får komma förbi igen, haha!