onsdag 24 augusti 2011

[ANNA] Dagen får plus och några minus..

* Vi lade en pigg, glad alldeles vanlig Skorpan vid 19:30 igårkväll. Hon somnade så fridfullt. För att vakna efter 2 timmar med vrålgråt genomsnorig. Kusin Vilmas förkylning gick vi inte säkra för. Vilma har bett om förlåt och vi stryker ett streck över det;)  Sjukt barn = ------

* Vi sov 2 timmar i natt typ och steg upp förkylda imorse vi med. Sjuka föräldrar som ska orka ta hand om sjukt barn = ---------

* Fighters som vi är sket vi i sjukan, snöt oss och drog upp trosorna så att säga. Sjuka barn är som vanligt dagtid och på kanonhumör tydligen. Glatt sjukt barn = ++++

* En tur på Internationella Matmarknaden och stan i allmänhet resulterade i ett par skitsnygga jeans till mig för 139:- efter rabatt. HURRA! Vi fastnade vi det franska konditoriståndet (skräll) och kunde inte gå därifrån utan chokladdoppade franska våfflor. Inte utan för utan det är en fransos som myntat; om folket är hungriga och saknar mat varför äter dom inte kakor!? Ni vet väl vem som sagt det va? Hon är för smart! Det är ju helt sant! Varför tar människor som är fattiga inte bara ut pengar liksom!
jeans = +++++
franska bakverk = +++++
kombon  förlåtande jeans superstretchiga för kurviga kvinnor + franska bakverk = ++++++++
 tröga men för jävla roliga uttalanden = +++++++

* Hemma igen hjälptes jag och Linus åt att ta hand om alla äpplen vi fick av Malins pappa häromdan. Äpplemos för hela slanten! Pyssla tillsammans = ++++++  Hemlagat äpplemos = ++++++

* Igår hade Skorpan en riktig otursdag. Hon ramlade och slog sig ordentligt tre gånger:
- ställde sig med båda fötterna i en gammal plåtburk och tippade, landade på stjärten sen bakhuvudet.
- klev ur badbaljan och halkade, landade på axel och huvud.
- klev på ett pappersark som låg på golvet, landade direkt på bakhuvudet.
Hmm smällarna mot bakhuvudet bör inte gjort något på intelligensen, dock är det lite plattare men syns inte tack vare kraftig hårväxt och frisyr modell Gustav Vasa. Barn som ramlar = ---- ++++ ( vafan vet nu hur kul det ser ut ibland eller?)

* Skorpans otur fortsatte med att hämta ett gäng glasljuslyktor, väldigt tjocka i princip okrossbara om man inte tappar dom på dom 2 kvm med stengolv i lägenheten. Självklart gjorde hon det och utbrast högt och tydligt FAN! En ljuslykta krossades men Skorpan klarade sig utan några skråmor!
1,5 åring som kan typ 20 ord varav två är skål och fan = ++ -- ( inget vi är superstolta över och uppmuntrar MEN det finns värre saker i världen än att säga fan, det är bara ett ord, skålet är inte förknippat med alkohol ska tilläggas.)

* Man ska stanna upp och glädjas i livet. Just nu gläds vi förutom somna själv utan protest sedan ett par månader tillbaka, till att även tandborstning numera är protestfritt och till och med lite kul!

 sjuk men märks inte

 Äpplemosdax!

Skorpan och Linus inköp på Ikanohuset häromdan, älskar den blågrå färgen på tröjan med mässingsknapparna. Fleceejackan är vindtät och vattenavvisande och fyndades för 140 pix.

2 kommentarer:

linus sa...

en grillad med bröd +++++++++++

anna sa...

DIN grillad mä brö!