tisdag 16 augusti 2011

[ANNA] hurra!

Denna lilla pjäs som jag suktat efter sen den "släpptes" är nu min! Skorpan och Linus hade köpt den åt mig och den väntade på mig när jag kom hem från jobbet. Jag brukar inte vara en slav under trender men nu hakar jag på orange-väska-är-the-shit-i-höst-trenden!


Linus gick inte lottlös idag han heller, en kamerablixt han önskade sig dök upp på Blocket och han cyklade bort till Åbylund och gjorde lite affärer tidigare ikväll. Han är mycket glad!

5 kommentarer:

Kuddsmugglarn sa...

Va, har jag missat nåt??? Jag trodde höstens trend var spyfläckar, påsar under ögonen och förra säsongens skjortor med knäppning fram! Jaja jag får väl njuta av din piffade uppenbarelse de närmast månaderna istället:) puss

Anna sa...

Haha det är alltid in fashion med det vettu:) Nä vars du pratar ju med kvinnan som sminkade sig efter förlossningen haha och sedan varje dag under spädistiden och än idag! För mig är det livräddningen, att se lite rouge på kinderna och mascara på fransarna än ett spöklikt sönderstressat "Edvard Munch-Skriet" fejja i spegeln, jag mår bättre/känner mig piggare med smink. Du kommer märka att under spädistiden har du tid att piffa, that´s the easy/calm period sen från att dom kryper och sen går DÅ blir det trixigare;)
puss

Kuddsmugglaren sa...

Jag ska ha lösögonfransar på förlossningen!!! Annars föder jag inte!
puss

Anna sa...

Bra där baby! Du lägger ribban där den ska va;) Är du snäll och inte är så högljudd heller, det är inte bra för barnet har jag hört haha!

Anette sa...

Härligt med väskpresent! Har jag nog aldrig fått :)

Kul att Linus hittade en blixt han ville ha, känner igen det där suktandet efter kameraprylar på Blocket!