måndag 4 oktober 2010

[ANNA] Måndag förmiddag.

Skorpan sussar sött med snuttefilt i sin nya mysoverall. Lilla fröken är sex månader och två veckor. Hennes senaste färdigheter är riktiga krypförsök(innan ålade hon runt) nu drar hon in benen under sig, upp med rumpan och skjuter iväg kroppen. När hon sitter i badbaljan tar hon tag i kanterna, drar in benen och trycker ifrån och försöker häva sig upp. Just nu är slå och gnida två föremål emot varandra oerhört underhållande.

I övrigt så är jag förkyld som fan(näsan rinner som en kran). När Skorpan vaknat och ätit ska vi ge oss ut för en nypa frisk luft, fick sms om att jag kan hämta upp vår Blossa glögg i veckan, får väl se om den kommit redan. Linus jobbar till klockan 14, påvägen hem ska han stanna till på Biltema och veckohandla på Maxi. Nu ska jag vika tvätt. Det är våran vardag det.


Här fastnar jag för lätt och länge, drömmer och fascineras över hur stora och flådiga hus och våningar det finns. Nä just det plocka in tvätt var det ja, just det ja, vi har ju ingen som gör det åt oss.

5 kommentarer:

Maria sa...

http://www.tradera.com/Akpase-fran-Elodie-Details-Cherry-Blossom--auktion_340818_119707003 om du vill ha en billigt:)

Maria sa...

http://www.tradera.com/Akpase-fran-Elodie-Details-Cherry-Blossom--auktion_340818_119707003

Anna sa...

Maria!
Tack för tipset:)

Linda sa...

Men gu så fiiin hon är lilla Skorpan, å så sött hon sover i nya dressen och med snutten. Myyys.
Vad är det för tokfina sängkläder som syns på bilden?
Stor kram!

Anna sa...

Tack Linda:)
Sängkläderna är så söta, min svärmor har köpt dem i barnaaffären i Ödeshög(tor dom finns kvar, vet ej vad märket heter, ska fråga henne)
Kramar på dig!