torsdag 21 oktober 2010

[ANNA] Fika och busbesök!

Idag kom vår vän Malin förbi på kaffe och bus på vägen hem från sitt jobb. Fasligt vad trevlig det var! Malin jobbar ju som sagt på dagis och busade, tokade och sjöng med Skorpan så Skorpan blev helt slut haha. Framåt eftermiddagen gnuggade hon sig i ögonen och försökte krypa in bakom en soffkudde för att sova, då gick vi raka vägen in i spjälsängen och hon somnade innan hon lade huvudet på kudden, sussade länge och väl. Vi vuxna fortsatte fika och pratade kändisbloggskvaller och allt mellan himmel&jord. Ett tips till er som ska skaffa barn, plocka gärna upp en dagispersonal i vänskapskretsen. Dock INTE Malin hon är vår!



Jaha ni och i natt ska det tydligen snöa. Det kändes nästan idag, sådär bitande kall och hög luft och så var det rätt mulet. Typiskt innan snö väder! Sickena tur då att dom stänger av värme och varmvatten på vår gata(på grund av fjärrvärmejobb) mellan kl 19-06 då!

3 kommentarer:

Anette sa...

Bild 3 var cool och 4an så mysig!

DanielC sa...

Håller med Anette här ovanför: bild nummer 3 är helt underbar!
Förresten, vi känner ju också Malin. Inte för att vi har knoddar på gång, men vi har i alla fall en Malin när den dagen kommer, hehe!

Anna sa...

Anette!
Visswt är dom fina, jag kan ju inte ta åt mig äran dock då det är Linus som fotat:)

Daniel C!
Hahaha okej rå vi delar då. Nävars känner jag Malin rätt räcker hon till alla barn! Trevlig helg på dig och frugan!