torsdag 14 oktober 2010

[ANNA] Höstigt värre!

Trots att vi bor mitt inne i stan är det ju långt ifrån bara grå betong runt hörnet! Favoriten är att promenera i Trädgårdsföreningen eller som idag vid Borggården/Biblioteksparken. Störthärligt höstväder! Idag var Skorpan lite sur en stund på förmiddagen, jag kan inte låta bli att skratta åt henne när hon blängde surt och sammanbitet på mig. Hon tyckte säkert det var vansinnigt irriterande haha, vänta bara du Skorpan tills du kommer i tonåren! Trist för henne så gick det ju inte att sura när morsan är glad. Verkar som hon är inne i nån slags fas just nu, jobbigt för dom små liven när det händer så förbaskat mycket på en gång i lilla kroppen&knoppen.




 Dagens morsa sportar en lekfull klänning från ett favoritmärke, Lavand. Brun med en massa oranga giraffer, Skorpan sken upp som sol när hon såg den haha. En riktig "mammaklänning" i sin rätta bemärkelse! Ett annat plus är att den är väldigt varm.

2 kommentarer:

Anette sa...

Härliga bilder! Ja deras humör går verkligen upp och ner. Melvin är ju lite sisådär nu när han är förkyld. La honom precis, inte så bra inför kvällens nattning men han var supertrött (sov dåligt i förmiddags) så det gick inte att ha honom uppe, gjorde bara sattyg...

Kul att jag kan inspirera igen, bra köp :) Nyfiken, vad var det för rabattkod? Vet ju att "minbebis" ger fri frakt men annars känner jag inte till någon mer...

Kram

Maria sa...

Hej Anna, gud jag hade också velat vara ute idag, vilken underbar dag det verkar ha varit! Såg att du skrev hos Anette att du beställde den där onsien från minirodini, jag har bestämt mig för att beställa en jag med, vad var det för rabattkod du hade?
kram