tisdag 19 oktober 2010

[ANNA] Förmidda på Korsgatan.

Fy bubblan för vädret idag, nä vi håller oss nog inne tills det blir uppehåll. Vi går ut varje dag och promenerar men idag skjuter vi nog lite på det. Vi har inga ärenden idag så så får det bli. Jag sitter i tjockkofta och bloggar och smaskar frukt. Har fått tända i hela lägenheten nästan, det är ju så gråmulet att det blir mörkt! Det är ju tur att det inte är så fasligt långt kvar tills jesusbarnet kommer och sprider lite ljus och värme!

Nyss skickade jag iväg dagens mail till Linus på jobbet. Varje förmidda när Skorpan sover och Linus är på jobbet så brukar jag plita ner några rader som han kan läsa till sitt förmiddagskaffe. Vad vi har styrt med här hemma, hur det är med Skorpan, planer för dagen och en liten puss. Så får jag en liten update om hur han har det på jobbet och hur mycket han saknar oss. Det är fint! Lite roligare än små korta sms. Sötgröten sover förmiddag just i detta nu, det är ju fan att dom gör spjälsängarna så små och höga, idag är jag bra sugen på att krypa ner hos henne. Stjäla lite värme och snusa henne i nacken. Men nä hon får vara ifred tills hon vaknar. Idag lutar det nog åt lite lek med syrran och Vilma.

Overallen från MiniRodini är hur mjuk och mysig som helst, lite lång i benen men eftersom det är mudd längst ned så gör det inget. Är nästan lite sugen på en i nästa storlek med, himla bra hemmalekplagg.

2 kommentarer:

Angelica sa...

Så go dress!! :)

Anette sa...

Men åh så fin hon blev i den!