torsdag 21 oktober 2010

[ANNA] Att tiden går fort..

är en underdrift. Igår fyllde lilla snörpa sju månader!

Här hemma börjar det dra sig mot lunchdags, Skorpan vaknade precis stärkt av en 1,5 timmars lur i sin lilla säng. Linus slutar jobbet klockan 14, likaså Malin dom borde anlända här hemma ungefär samtidigt. Då blir det kaffe och Skorpanlek! Vad ska ni göra idag?

6 kommentarer:

moster sa...

Men sablar vad moster är glömsk.
Stort grattis på 7-månadersdagen Skorpis!!!
Massa puss från moster

Angelica sa...

GRaTTiS SKoRPaN!! :)
Här bakas det tårtor till en blivande ettåring. Och sen ska det busas med grisen. Hoppas du får en fin dag!

Gittan sa...

Grattis i efterskott Skorpan!!
Vi firar hunden Wilmas sjuårsdag och fixar till lördagen. Vi ses då, längtar efter dig.
Kram från farmor

Anna sa...

TACKAR kära vänner:)

Fru Eriksson sa...

Hej Fru Forsberg!
Allt är bra med er vad jag kan se :)
Det här blir ett långt inlägg men du måste bara testa att göra det här knäckebrödet/kexet. Svin gott till en god ost från Norins (typ brie) och lite rödvin!

Sätt ugnen på 150 grader
1 dl Majsstärkelse
1/2 dl solroskärnor
1/2 dl sesamfrön
3/4 dl krossade linfrön
1/2 dl pumpafrön
1/2 tsk salt
1/2 dl rapsolja (Kallpressad med nötig smak)
1 1/2 dl vatten
Flingsalt

1. Blanda alla torra ingredienserna
2. Häll på olja och kokande vatten rör om.
3. Bred ut på en plåt med bakplåtspapper och strö över flingsaltet (Lagom mängd så de ej blir för salt)
4. Låt stå i ugnen i 1 timme stäng av värmen och låt knäckebrödet torka i ugnen i 15 min på eftervärme.

Låt svalna och bryt bitar, färdigt att äta!

Anna sa...

Fru Eriksson!
Amen fan va fint! Knäckisbröd har jag aldrig gett mig på förut, va spännande! Om det mot all förmodan blir kvar, håller det sig ett tag?