tisdag 12 oktober 2010

[ANNA] Hallå på er!

Idag letade jag fram min gamla babykam och styrde iordning vårat barns svallande hår. Hon såg ut som en riktig hal liten smörsångare i sina blå plyschoverall och välkammad sidbena haha. Häromdagen budade jag hem en sk Sack n seat från Tradera för en hundring, smidig resebarnstol som är så kompakt att den kan ligga i skötväskan. Efter lunch idag ska vi ta en promenad med min syster och Vilma i fina höstvädret.

Njut av bloggens täta uppdateringar nu mina vänner för om typ tre veckor börjar den här morsan jobba igen och då vetikatten hur mycket som hinns med. Ni har två val, sätta erat hopp till Linus och peppa honom att blogga som fasen ELLER ta vårat kontonummer och starta ett abonnemang på bloggen och avlöna mig så  struntar jag i att börja jobba och stannar hemma med Linus och Skorpan och bloggar hahaha. Så gott folk ställ er nu frågan vad är Forsbergs privatliv värt för er?  Nävars det hinns nog med lite blogg men kanske inte lika mycket.


En såna här är på väg hem, fast en röd. Smidigt att inte vara beroende av att det finns barnstol dit man ska. Den funkar från ca 6 månader upp till 2 år.

5 kommentarer:

A:T sa...

Vi i A:t kan sätta in en krona eller två på kontot ;)
Puss

Angelica sa...

Det dr är en klockrenuppfinning! Vi har en, fast hemmagjord av svärmor :)

Anna sa...

Va fint att höra! Kul att ha en hemdesignad:)

Sarah sa...

Kul pryl. Smidigt som tusan ju!
Trist att börja jobba igen, men säkert mysigt för Linus. Jag gillar att ni delar på tiden!

Min karl säger att OM vi ska ha barn så ska JAG helst börja jobba typ veckan efter, så han kan vara hemma. Schysst!

Anna sa...

Hahaha Sarah make kids now!!
Ja lite sorgsamt är det att börja jobba, MEN det ska samtidigt bli jättekul och jag är så glad för Linus och Skorpan som kommer nära varandra då:)