lördag 9 oktober 2010

[ANNA] Lördag dittills..

Efter lunch tog Skorpan och jag en långsam promenad genom en väldigt vacker Trädgårdsförening i höstsolen, vilket väder! Hösten när den är som bäst! Vi tog vägen genom stan sen och bytte pandaoverallen till en storlek större(för en gångs skull, annars är allt för stort oftast), vi kan inte ha en panda med för stram hud. När vi gick hem ringde Linus från sin rast för att fråga hur vi har det och konstatera att iallafall nästan halva hans långa pass är avklarat.

Nu sitter jag med en kopp kaffe och lite frukt, Skorpan slaggar. Vad glad jag är för den nya kameran! Vad mycket fina Skorpankort vi ska ta, förstora och rama in! Det är roligt när Linus skaffar sig något nytt intresse(hittills har det varit bilar, diverse teknikprylar, bebisar och nu kameran) han hänger på forum, googlar och läser allt. Inom någon vecka har han stenkoll, hängivenhet är fint. Inköp överväg och tänks noga över. Jag kommer nog inte använda den nya kameran lika mycket som honom, för jag kan inget om att fota med en systemkamera. Det kräver sin "man" att pilla, ställa in och fippla med objektiv. Bara för att man köper en dyr fin kamera blir det ju inte vackra kort av sig självt direkt. Men jag får helt enkelt lära mig! Kamera är för övrigt sjukt bra att filma med(om man jämför vår gamla lilla pocketkamera och mobilerna). Nu ska Skorpan dokumenteras och förevigas!

På våran gatan ligger Skorpans favorithus(som huserar min tandläkare), hon tycker det är jättevackert och vi brukar stå en stund och titta på det om någon undrar vad vi styr med. I Trädgårdsföreningen var mycket intressant, speciellt jackflärpen.

Mina gamla orkideér sa åt varandra; hej killar nu slår vi ut i blom samtidigt! Det är fint att göra saker tillsammans.

Inga kommentarer: