tisdag 10 augusti 2010

[ANNA] Värt det!

Angelica sa...

Du skriver så underbart!! Känner igen mig lite, men önskar jag kunde "slappnat av" lite mer när jag var i den tiden du är nu.... alltid lätt att vara efterklok ;) Ta hand om dig och familjen. Fortsätt blogga på! Det gör min dag bättre :)

Tack! Det är kommentarer som denna som värmer mitt hjärta och ger bränsle till att blogga.
Vår läsarkrets har vidgats betydligt och vi når numera siffror som 80-90 läsare om dagen. Lite "torgskräck" får jag nästan, jag känner ju knappt 53 personer allt som allt överhuvudtaget i mitt liv(om jag räknar bort släkt, familj). Tänk att vårat småbarnsfamiljeliv och vår vardag skulle vara så läsvärt, vi gör ju inget som ingen annan gör tänker jag. Jag tycker om att blogga, det är kul för min egen del också att kunna gå tillbaka och läsa gamla inlägg och minnas, som en dagbok. Men ibland känns det lite väl frikostigt att bjuda in människor som man inte vet vilka de är i sitt liv och hem. Vi har funderat på, för ett par veckor sedan, att lösenordskydda bloggen. Så får man maila oss och be om lösenordet. Vi får se. Men för nu så får det vara som det är. Vi är modiga och givmilda:)

Dagens humorbild.
Skorpan tyckte hoppgungan var riktigt kul idag. Hon "sprang" och slängde sig runt som en självmordsbombare. Dock har snörpa inte lika långt mellan armhåla och höft som designern tyckte. Därav valde hon att ha armarna innanför istället, det gick lika bra det. Extra kul är att det ser ut som hon svettats floder på bröstet. Det är vår dotters rikliga salivproduktion. Någon som vet om man kan köpa en sån tandläkarsug med lång slang som man kan leda till typ diskhon?

1 kommentar:

Angelica sa...

HAHAHAHAAAAA Jag garvade så högt till den bilden att tårarna var nära :D Galet bra humorbild.

Bloggen är jättebra att gå tillbaka i! Herregud vad fort tiden går och hur man glömmer vissa saker man kände eller tänkte... Jag har kopierat allt jag skrev på min gamla blogg under graviditeten och sparat till Aimee :)