tisdag 10 augusti 2010

[ANNA] Linda&Hampus på Fräcka Fröken!


Eftermiddagen tillbringade jag och Skorpan med min fina jobbarkompis Linda och hennes lilla Hampus, som är en riktig liten smilfink.Valet av fik föll som vanligt på Fräcka Fröken. Det är ett förbannat smidigt fik när man har barn med sig. Stor toalett med bra skötbord, ofta väldigt stillsamt, bra soffor att sitta i om man behöver amma, flera barnstolar och bra med plats så man kan ställa barnvagnen brevid bordet. Ja ni hör, det får fem av fem möjliga. Men kära läsare kom nu för guds skull inte springande från höger och vänster nu! För mycket folk är aldrig bra, nä uschanemej, jag gillar lugn och frid!

Skorpan har dock varit en liten surpuppa idag, hon har sovit för korta stunder så hon har varit väldigt trött och inte varit så sugen på att bli ammad. Vi är inte så vana vid att hon är sur så det blir en chock för hela familjen. Men men alla kan ju ha en dålig dag, det är fullt tillåtet.

Helt igensurad har hon inte varit heeela dagen, hon sken t ex upp som en sol när hon fick på sig sina hörselskydd när hon låg på skötbordet och vi busade med henne. Det var väl säkert jätteskönt för henne att slippa höra den gnälliga bebisen som har följt efter henne större delen av dagen...

Nä nu sover Skorpan och Linus har tänt ljus och dukat upp massor smaskigheter framför tv:n. Dags för lite föräldramys!

Glad tjej född -10 med lite banangröt i näsan och pannan.

2 kommentarer:

Angelica sa...

Du skriver så underbart!! Känner igen mig lite, men önskar jag kunde "slappnat av" lite mer när jag var i den tiden du är nu.... alltid lätt att vara efterklok ;)

Ta hand om dig och familjen. Fortsätt blogga på! Det gör min dag bättre :)

Anette sa...

Sötisen, kul att hon gillade sina hörselskydd!

Mys med fika :) Hoppas ni hade det bra alla fyra! Vill också träffa Hampus...