måndag 23 augusti 2010

[ANNA] Måndagens händelser..

Sen Skorpan igår upptäckte sin färdighet att kunna sitta på egen hand har vi idag inte gjort annat. Hon älskar det, fasikens om man inte inte ser ända till Katthult en molnfri dag ser hon ut att tänka. Vi är så himla impade av henne, det känns lite tidigt, men vad vet vi? Vi har ju inte haft en 5månaders liten korv innan. Skorpan har suttit lite här och där, mamma&pappa har knappt suttit på röven alls, som det ska vara med andra ord. Dock hann vi med både lunch och efterrätt på vårat stammishak med henne sovandes i vagnen, en välbehövlig lugn stund.

Skillnad var det på kvällskvisten då vi lagade morotspuré, kokt torsk med ägg&persiljesås till oss(sablar va fint!)matade Skorpan med kvällsgröt, diskade middagsdisken(här hemma lyser dessvärre diskmaskin med sin frånvaro)och förberedde en pajdeg till kvällsmat imorron. Allt detta inom loppet av en och en halv timme, hemligheten stavas ett sjuhelvetes teamwork mellan mamma&pappa.




Vi har provat en mössa som gör att man ser ut som en åttaårig grabb när vi shoppade på Lindex. / Skorpan misströstar inte för att poolen är tömd för säsongen, man kan ju slappa lite i sina bruna frottébyxor(mina gamla) på en handduk istället.

2 kommentarer:

Tant Malin sa...

Hahaha, sista bilden är ju heelt lysande!
Jag dog lite av skratt, hon är så söt!
Puss på dej min finaste lilla Skorpa!

Anna sa...

Hihi tack fina tant Malin!