fredag 20 augusti 2010

[ANNA] Skorpis update och dagens lunch!

Efter Skorpan fått sin vaccinationsspruta slocknade hon i vagnen, inne i stan var det sånt hallabalooo(förbannade otyg till Stadsfestival gå och dö)så vi styrde därifrån och gick mot Tinnerbäcken. När vi började närma oss var det lunchdags och det kurrade i både min och Linus mage så vi styrde in på supermysiga Le Bistro. Jag åt en av dom godaste pizzorna(kanske rentav DEN godaste) jag någonsin ätit, med en iskall lättöl till var dagen gjord. Utanför restaurangen sprang vi in i en gammal vän till mig, Bonde-Tom och hans böna. Senaste gången jag sprang på honom var för ett halvår sedan när jag var höggravid. Det visade sig att de bodde i ett märkligt litet hus precis brevid Le Bistro, vi fick husesyn, en av innerväggarna var delar av en gammal stadsmur som omgärdat Linköping för lääänge sen. Planlösningen var minst sagt orginell, coolt ställe!

Stångån brusade förbi precis nedanför räcket och Skorpan sov gott till det ljudet. Trist bara att äckelpotta-Stångån ser ut som brunsås.

Skorpan då?
Jorå hon växer så det knakar. Idag fyller hon hela fem månader. Det ni kära läsare det är lika många månader som handen har fingrar(gäller nästan alla). På en månad har hon lagt på sig 800g och vuxit hela två centimeter. Detta innebär att hon väger 6870g och mäter 63cm. Hon imponerar på sina stolta föräldrar varje dag med nya små trix, färdigheter och ljud.

Nä nu är klockan 21, den här morsan är trött och har riktigt ont i halsen(bådar inte gott), ska göra en kopp te och krypa upp hos Linus. Vi ska spana Hemnet.

Inga kommentarer: