fredag 20 augusti 2010

[ANNA] Utan vatten och avlopp försmäktar vi.

Jag hade en supertrevlig kväll igår, jag riktigt kände hur jag laddade batterierna! Att lämna hemmet och vara på rymmen en stund gör underverk, vad energi jag har idag! God mat och dryck, ett förbannat trevligt sällskap. Mina jobbarkompisar en glad och härlig samling människor som gör att det ska bli kanonkul att komma tillbaka till jobbet. Enda minuset med kvällen var nog den förbannade Stadsfestivalen. Vi satt på Storans veranda med öppna fönster och käkade, tjugo meter bort var det full konsert. Detta gjorde att man knappt hörde vad bordsgrannen sa, men men skittrevligt ändå!

Tur att jag laddade batterierna igår och att Linus är ledig idag. För imorse drog vår hyresvärd igång något slags delvis stambyte. Vatten OCH avlopp i hela lägenheten avstängt i ett par, sex, timmar. Underbart! Snart ska vi dessutom göra något ännu roligare nämligen gå till BVC och fylla på Skorpans vaccin. Det gick ju sådär förra gången, hon blev jätteledsen när dom stack henne och på kvällen fick hon så ont i kroppen och grät. Uschanemej, önska oss lycka till!

Äsch blev lite suddiga bilder, morsan skyller på ett och ett halvt glas rött.

Nä nu måste jag kila, Skorpan ska få ett mellis innan BVC idag testar vi avokado. Hörde precis från köket hur Linus förklarade avokado för Skorpan som en stenfrukt som vuxna kvinnor tycker om.

Inga kommentarer: