söndag 22 augusti 2010

[ANNA] Söndagsaktiviteter!

Förmiddagen bjöd på veckohandling, därmed en tur till mitt jobb. Smidigt när Skorpan kan hänga i sin sele då får man plats med mycket i bagagen trots att man inte har kombi. Ärligt talat klarar vi oss riktigt bra utan kombi än så länge! Så himla skönt när veckans mat är planerad och köpt, det går 900-1100:-/veckan på mat, hygien, hushållsprodukter och blöjor. Då köper vi det vi vill ha utan att tänka på vad det kostar om det är mycket eller lite vet jag inte.

När vi kom hem från Maxi käkade vi lunch sen mötte jag upp Frida och Johanna. Härligt att skvallra och skratta med dom en stund över en kopp kaffe. Sen tog jag en vända till Åhléns, Skorpan fick en skjorta och en pjamas, 150:- för båda billigt och bra! Efter det styrde jag mot Trädgårdsföreningen där satt Linus och slappade på en bänk med en sovandes Skorpan i vagnen brevid. I skrivandets stund är klockan 17:45 (Skorpan sover fortfarande) och Linus har tagit en stunds egentid i form av en joggingrunda. Jag ska vika tvätt och diska. Så är det med det!

Fröken Johanna var på glatt humör iförd nya glajjor!

- Öh Skorpan! du har lite mat i mungipan...

Förresten mötte vi våran hyresvärd när vi kom hem från Trädgårdsföreningen. Tydligen blev inte rörarbetet klart i fredags, vilken enorm skräll. Så imorron bitti stänger vi av vattnet igen och drar igång betongborren. Varför inte liksom?!

1 kommentar:

banditgrrrl sa...

Ja det var underbart att få skratta å skvallra!!! Jag vill ses så snart som möjligt igen!!!!!! Typ imorn!!!! Hahha Puss