söndag 29 augusti 2010

[ANNA] Söndagsfika&lek.

I förmiddags busade Skorpan och jag runt och lekte som vanligt. Mest vill hon dock leka själv, åla iväg efter leksaker och lyfta på lekmattan för att suga på mattkanten. Just nu locket till en barnmatsburk ofattbart intressant. Det är ju inte så lätt att plocka upp från golvet eller bordet till hennes stol, men hon är slug som en räv. Hon skjuter locket tills det kommer till en kant så hon kan få in fingrarna under. Det är jätteintressant att bara sitta och iaktta henne, hur hon styr runt och undersöker. hur hon lyckas förflytta sig genom att åla fram och ta tag i saker att dra i.

Efter lunchen tog vi en trevlig fika med Johanna, det var så fint så. Min jobbarkompis Gitte med familj gick förbi och tittade in och sa hej. Hennes son fyller år idag så dom var inne i stan för att gå på bio och restaurang. Det ska bli så kul när Skorpan är så stor, och man kan överraska med att gå på bio eller att hon får välja var vi ska äta. Eller berätta på morgonen att idag ska vi åka till Kolmården och se förtjusningen i hennes ögon. Jag är så nyfiken på henne, hur kommer hennes röst att låta, kommer hon kanske älska lakrits, vad kommer hon gilla för böcker och filmer, kommer hajar vara det tuffaste som finns? Som sagt fy tusan vad spännande det ska bli att se vad det är för en liten person som flyttat in hos oss.


Här hemma kör vi inga fjösiga pasteller(så himla trist tycker vi) små barn älskar starka färger. Skorpans absoluta favoriter som det verkar är gult, orange och rött, allt med starka kontraster.

1 kommentar:

linus sa...

fin hon e