onsdag 4 augusti 2010

[ANNA] Skänningemarknad!

Precis som sig bör varje år så blev det ett besök på Skänningemarknad, och där med även ett stopp på Linus jobb.



Uppifrån vänster-höger uppifrån och ner:
1. Skorpan kan numera klassas som matvrak, hon fullkomligt älskade blandningen av palsternacka och morot och åt dubbelt så mycket som igår.

2. Första "ätstoppet" på marknaden, en klassiker, fryst frukt doppad i choklad, här persika.

3. På marknaden var även grannarna tillika familjen och släkten.

4. Mitt "favoritstånd" en total orgie i smaklöshet plast och tyg, jag får ont i ögonen efter en stund. Markus fyller ju år snart så vi passade på att köpa present.

5. Nästa ätstopp, kanderade äpplen, en solklar Annafavorit! Skorpan önskar innerligt att vi ska ge efter och bara ge henne äpplet nån gång! Men se nä det blir inget!

6. Lilla fröken är söt i sin italienska solhatt som vi fått av vår italianopolare, Benedetto.

7. En annan självklarhet, fika på Museécafét. Linus tog en kaka som han länge funderat på att testa just för att den ser så konstig ut. Jag kan inte för mitt liv komma på vad den heter.

8. Det mittersta gula huset med två röda uthus spanade vi på för en tid sen när det var till salu, ser inte mycket ut för världen men är superfint inuti(Josef Franktapeter med svart bakgrund!) och trädgården är jättefin. Men nä Skänninge är nog inget för oss hur mysigt det än är.

9. Åpromenad, det blev en amning på en mysig bänk i lugn och ro långt från marknadssorlet.

10-14. På hemvägen stannade vi på Sibylla i Garnisonsrondellen. Jag förslog att vi skulle sätta oss ute för det såg mysigt ut. Linus såg väldigt frågande ut, sen såg han resten av uteserveringen. Skorpan var på härligt kvällshumör och skrattade och "pratade".

1 kommentar:

banditgrrrl sa...

http://open.spotify.com/user/saravrang/playlist/6WXNftQqQ1lrz5AplhD9sG

Spotifylänk till hon som sjöng.