torsdag 15 november 2012

[ANNA] torsda

Jag svängde som vanligt in på förskolan precis när melliset dukades upp (ute idag) så jag socialiserade med barnen en stund medans Skorpan åt klart. Tjejen brevid mig (4 år) berättade att hennes pappa är 51 år. Hur gammal är du då, Skorpans mamma? undrade en annan tjej i 5årsåldern. Hmm 52 svarade jag. Nääähej svarade tjejen, du är inte gammal du är ju typ som storasyster. Hell yeah! (hur mycket godis vill du ha? du är min BFF* nu!) Jag kan inte säga det nog, barn är så smarta! Jag levde på min unga ålder i 4 minuter tills jag var tvungen att säga som det var, att jag inte alls är skitung att jag bara är sjukt välbevarad och att ålder kvittar, det viktigaste är ATT Skorpans mamma ser vansinnigt ung ut och är cool därefter. Det resonemanget köpte inte en 5åring.

* BestFriendForever (för er som inte hänger med;)

 barnet var inspirerad av dagens maskerad på förskolan och kom på att hon skulle vara hajballerina (frågor på det?) efter kvällsmaten. Lätt den första OCH finaste hajballerinan jag sett!

Snart ska vi fortsätta med denna (den var 2,5 timmar och det drar man inte på ett bräde när klockan ringer 05:30 dagen efter). Man ska ju ha noll förväntningar alltså, tusan va bra det blir då! Filmen är riktigt bra, snygg, cool, snabb och med en tamejtusan -lineup. Vi pratar John Travolta, Blake Lively, Benicio Del Toro (i en lysande roll) och Salma Hayek


1 kommentar:

Lovisa sa...

Haha, barn är underbart ärliga. Charlotte sa högt i hallen på förskolan: Titta mamma, en farmor! Och pekade på en annan äldre mamma som var och hämtade. Hmm, hur tacklar man den? Man tänker bort pinsamhetsfaktorn och njuter av att vara ung och cool :-)

Hajballerinan var ju fantastisk!