torsdag 1 november 2012

[ANNA] torsda

vardagsrummet 20:26

I skrivandets stund har jag precis sagt hejdå till syrran som titta in på väg hem från jobbet. Skorpan sover sedan 1,5 timme och Linus jobbar kväll. Syrran plockade upp ett par fodrade överdragsbyxor till Vilma jag hittat på jobbet. Jag handlade några småsaker efter mitt pass, genade genom barnavdelningen och såg att det var 20% på alla barnkläder (kom och tjööp!). Mitt framför ögonen hängde ett par brallor kvar och ett par i en storlek som borde passa kusinen. Jag visste att syrran var på jakt efter ett par och det är ju smidigt att ha kusinerna så tätt vi vet ju vad respektive barn har för storlek och oftast vad vi letar efter! Syrran hade scoutat underställ åt Skorpan på Ikano innan jobbet. Flocken tar hand om samtliga medlemmar;)

Imorse tände jag upp kontoret 06:35, ville komma igång lite skapligt eftersom jag skulle vara med butikschefen på en videokonferens vid 9-tiden. Videokonferensen blev en telefonkonferens istället. Gjorde inte skitmycket då det som alltid är så där kul att se sig själv på tv och höra sin röst haha.

favorit just nu! Hon undersöker mig, Linus och gosedjuren. Ikväll när jag gått ut från hennes rum och hon låg och skulle somna tyckte jag att jag hörde nåt från hennes rum. När jag sen skulle kolla till henne och kolla om hon sov, så sov hon med stetoskopet hängandes runt halsen. Gullunge. Jag lirkade bort det och tassade ut.

Nu ska jag kolla på ett Hemnetobjekt Linus spanat på och mailat mig. Göra en kopp te och lägga filten över benen här i soffan. Fan vilket ruggugglaväder det är där ute. Här högst upp under taknocken viner vinden i rutorna i våra fönstervalv.

2 kommentarer:

banditgrrrl sa...

... och under den här taknocken dricks det också te under filt. Mysigt med regnet som smattrar mot takfönstret. Kram på dig!

Anna sa...

Hihihi i stereo:) och du kram på dig själv fina Johanna!