tisdag 6 november 2012

[ANNA] tisda

Idag började jag inte fullt så tidigt så jag och Skorpis åt frukost hemma innan dagis (vilket hör till ovanligheterna). Skorpan var peppad på väg till förskolan och pratade om sin bästis där, Elmira [Elvira] hela vägen dit. Elmira är så snäll mamma, mycket snällare än fröknarna. Skorpan verkar alltså föredra hobbitarna före 45-åriga kvinnor, låter normalt med andra ord. När vi väl var på plats var det fullt ös och Skorpan blev jätteledsen när jag skulle åka, tror det blev en för stor kontrast imorse mot hemmets lugna vrå och 15 ungar i ett litet rum i full gas. Skorpan är ju van vid att oftast komma först till dagis och att det sedan successivt fylls på med barn. Kan nog kännas lite svårt att hitta sin plats när alla barn är i full gång med något. Hursom hade ledsenheten gått över omgående och hon hade haft en fin dag enligt rapporten när jag plockade upp henne strax innan 17.

Min dag på jobbet gick som vanligt i 180 knyck. Jag har bland annat ersatt sjukdomsbortfall, planerat in mig och mina kollegor på en ica-skolanutbildning nästa vecka och lagt ut "lediga" arbetspass hära.Jag lyckades även knipa en massagetid på jobbet, lääänge sen jag lyckades med det. Har haft en plågande huvudvärk i över en vecka, axlarna sitter under öronen typ och jag har stressat på rätt bra senaste tiden.


 Eftersom samtliga familjemedlemmar landade hemma vid 17:30tiden så köpte Linus med sig pizza hem, ingen känner för att stressa med att laga mat när man är trött och hungrig. Efter nyfunna krafter lekte vi med lera.

Denna kom hem idag, fel dock, skulle varit ett annat djur dom hade packat fel(jag har mailat och det ska nog lösa sig) Skorpans förskola har maskerad nästa vecka och Lovisa tipsade för en tid sen om dom hära superfina utklädningarna bestående av mössa och skärp till en mycket bra penning

3 kommentarer:

banditgrrrl sa...

Ow uppdaterat system. Hoppas det kan bespara er lite "ringa-runt-arbete". ;)
Kram

Lovisa sa...

Åh vad roligt att ni köpte! Vilket djur ska hon vara?

Anna sa...

Johanna!
Hell yeah:)

Lovisa
elefant, dock visade dom sig vara slutsålda sen (Halloween hade det varit rungande åtgång på allt) så det verkar som vi är fast med hajen( men till ett rabatterat pris då de skickat fel/inte uppdaterat lagersaldot)helt okej!