onsdag 21 november 2012

[ANNA] onsdamittpådanblogg

Här hemma vilar vi ner potatisbullarna som var dagens lunch. Ja eller jag då. Barnet dansar för fulla muggar till en julskiva vi låna på bibblan igår. Vi har lekt i det fina vädret i Trädgårdsföreningen på förmiddagen med Vilma&syrran som också är lediga idag. Skorpan kom inte inknallandes och väckte mig förrän 08, skönt, för jag har varit uppe två vändor i natt (00:30 och 04), hon är förkyld och har hostat mycket. Imorse hostade hon så  pass att hon kräktes två gånger (en vända i vår säng och en i duschen dit jag snabbt hivade in henne) mmm slemkräks (slår dock matkräks med 1000 hästlängder). Oh glamorous life of småbarnsmamma, är det inte slem, är det kiss, bajs eller gulsnor. När läbbiga slemmet var borta var vi dock frukostredo.

NU ska jag sluta smygkika på barnet som står och sjunger med i "I ett hus i skogens..." och gör rörelser och ta tag i lunchdisken. Om en timme ska både mor och dotter klippa sig hos Cicci. Välbehövligt för oss båda!

Gör ni rå?
Hörs ikväll! 


3 kommentarer:

Anette sa...

Usch stackars Skorpis men verkar som dagens dåliga start bara blev en liten bagatell, låter som ni har det riktigt mys!

Lovisa sa...

Vi har kört järnet hos Stina i eftermiddag. Charlotte och John låtsasslogs lite. Mycket rolig lek enligt de två. Stina och jag sörplade kaffe. Och åt pepparkakor i smyg.

Anna sa...

Anette!
Ja det wedde upp se:)

Lovisa!
Fy tusan så fint!