tisdag 20 november 2012

[ANNA] lite tisda

 Efter frukosten åkte färgpennorna fram, Skorpan har en ny plyschig pjamasoverall på sig. Hon blev överlycklig över den och tycker den är vansinnigt tjusig. I butiken tänkte jag, mössan kan jag ju kasta diwekt fat chance att hon tar på sig den! Precis när man tror man "kan" sitt barn då gör dom en tvärvändning, mössan vill hon ha på hela tiden(!?) Vi var allmänt trötta föräldrar, jag kom ju hem 22:45 från jobbet igår, han ställa ner väskan ta ett djupt andetag och tvätta av mig sminket. "ÅÅhh nu släcker vi gud så skööönt" DÅ vaknar barnet gråtandes (drömt nåt/ förkylningen som var jobbig mot henne) gött då är vi vakna till 00:30 då. Nä med barn blir livet sällan som man tänkt sig det ska gudarna veta. Räkna med inget räkna med allt!

 Lunch. So we meet again Clarice Starling väste Linus (jag asgarva, Skorpan också...men inte åt samma sak;) Hemma här är det det dom vuxna som leker med maten och säger fisprutt, bajs och kisskorv höhö Skorpans päron mognast i kommun.



Ikväll när Linus var på Topp 5 hos grannen (alla har med sig sina fem bästa låtar just nu, så lyssnar man igenom alla kommenterar, hänger dricker en öl typ..) så pysslade Skorpan och jag med vattenfärger. En av hennes favvoböcker just nu är en av mina gamla från min barndom. Gunilla Woldes Emma-böcker, speciellt Emmas lillebror är sjuk. Som ni vet där så målar Emma mässlingsprickar med vattenfärg, kom Skorpan och frågade om hon fick. Självklar. Nu kladdar vi! Det började oskyldig...

 och urartade i jag är en varg arrrrgh! Ni minns väl dom lessna tjejorna.. Jag ska spara den här bilden och visa dig när du är 15 Skorpan och garanterat sminkar dig värre än så, du är ju Anna & Linus unge!

 jag fick en lindrig dos och behövde inte duscha som mitt barn innan jag gick och la mig..


1 kommentar:

Lovisa sa...

Hahah, vad ska skrattade åt pannkaksbilderna!