torsdag 22 november 2012

[ANNA] en gårdag

Min man, aka bloggens tekniksupport har hostat fram en tillfällig lösning på bildproblemet *heja Linus!* samt att han jobbar på en långsiktigare så idag kan jag bjuda er lite bilder...

 En glad fru Forsberg pre-klippning. Spexiga döskallar i öronen, eller spökgubbar som barnet sa!

 Skorpan måsse ta av sig skorna eftersom hon är inne, kvittar att hennes mor menade att ALLA andra har skor på sig hos frisören och det är massor hår på golvet, det gör inget sa barnet..NÄ va bra då Skorpan! Sista fixet gör alltid Cicci med Skorpan ståendes så blir det så rakt det kan! Skorpans klipp tog knappt en kvart, Cicci är flink och Skorpan en hejare på frisörbesök (det var hennes 7 i ordningen)!

 nyklippt sparv sitter i stolen brevid sin mor som är under saxen...


 dom häringa plyschkjolarna, en röd och en marinblå är nya i Skorpans garderob, skön bekväm modell som man kan leka och busa i dom får hon ha till förskolan över ett par leggings. // Gårförmiddagens kusinlek (läs småbråk) i sandlådan. Skorpan vägrade ta bort sin spade eftersom det störde Vilma så mycket. Vilma blev vansinnig och skrek hallå, hallåååå HALLÅ!! Skorpan förlåt Belsebub..ja hon flinade..vad annars.

gårkvällens middag, mycket gott och enkelt, barnet gillart med, en stående vardagsfavvo här hemma!


Inga kommentarer: