söndag 12 juni 2011

[ANNA] sunday sunny sunday

Vi fikade och hade det fint på en filt i parken Bengt, Frida, Johanna, Linus jag och Skorpan. Lite blåsigt men mellan vindbyarna väldans soligt och fint. Eftermiddagen har tillbringats med att slå in Traderavinst, Skorpan har lekt i badbaljan( finns inget som slår att blaska med vatten). Linus har tagit en springtur på kvällskvisten. I övrigt har vi också hunnit med en släng av matförgiftning efter kvällsmaten, lika snabbt som det kom försvann det. Kunde absolut ha varit värre. Vi tippar på en dålig grädde i såsen. Som tur var åt bara jag och Linus, Skorpan skulle fått det imorn men nu ligger resterna i soporna där det hör hemma haha.

Detta har Linus styrt med under dagen TADAAAA efter en massa påläsning och rådfrågning hos Skatteverket så är det officiellt så att säga.

 Dagens accessoar en Hamsa-hand, för mig är den ett vackert smycke från något så banalt som danska Pilgrim och jag har ingen religiös vikt i det. Hamsa handen var först en muslimsk symbol som sedan passerades vidare till judarna främst i mellan östern /norr Afrika bär och kallas numera Miriams hand. Så där ja lite utbildning på kvällskvisten.

2 kommentarer:

frida sa...

yikes! det där med middagen lät ju inte det minsta kul!

i alla fall, tack för en trevlig dag och tack för kaffet :D

Anna sa...

Nä fy tusan, typ första gången jag är med om sånt uschan, en timme efter maten båda två mådde dåligt och bra igen inom en kvart, konstigt sånt där alltså. Men glad att det var så där bara, hör ju om folk som blir helt utslagna i flera dagar.
det var så lite så himla fint att ses!!