fredag 10 juni 2011

[ANNA] Dagen i bilder kommer här!

 Vi käkade lunch på stan sen tog vi en liten tur i ett par butiker. På Lindex var det 20% på alla barnkläder, Skorpan behöver pjamaser så vi slog till på två. Sen vidare till Gina, klänningen jag suktat efter lääänge fanns äntligen i butik, visst ser en heeelt bedårande ut, glammigt 70-talig och lätt som en sommardröm, nu skulle den provas. Anar ni "menet" som är på väg. Big fuckin MEN. Ginas pressfotograf hade gjort ett strålande jobb att få den att se ut som nåt den inte var. För i verkligheten gott folk ser den där klänningen ut som en freakin markis, en jävla markis i tung plisserad polyester. Gina! Ni får med glädje behålla den och i framtiden inte göra en kvinna så fruktansvärt besviken.

 Dagens pepp, ett läppsyl jag fyndat på mitt jobb för 15 riksdaler tipsad av kollegan Pettersson. Jag är inget fan av läppstift som sätter sig i skårorna på läpparna eller läppglans som kladdar. Detta är perfekt, det doftar jordgubb, ger en svag röd nyans och återfuktar. Finns även i körsbärsvariant som är lite åt det cerisa hållet. Bästa sommarskivan med coolaste kvinnan, Erykah Badu -Worldwide Underground.

 Idag sportar jag gammal garderobsmat rubb och stubb från Gina Tricot.

Dagens tips: Eyeliner i kakform, har säkert använt det i 7-8 år nu. Kommer från FACE, det bästa är att den räcker i evigheter och den kan ju inte torka heller. Den är mörkbrun och svinlätt att få ett naturligt resultat med. Nu var det ju skitsvårt att fota så ni får istället inspektera mitt öga, i båda ögonen är jag bruna pigmentfläckar, spexigt.

Inga kommentarer: