måndag 27 juni 2011

[ANNA] Måndags update!

När jag kom hem från jobbet väntade Linus och Skorpan i lekparken med en kanna kaffe. Vi fikade på en filt i skuggan, Viktor tittade förbi och gjorde oss sällskap en stund. Lite senare tog jag och Skorpan en tur ner på Polarn&Pyret, fyndade lite på rean. Det blev en skjorta, klänning och två par strumpbyxor till hösten.
Skorpan har ju varit minst sagt osugen på tandborstningen morron/kväll som är lagstadgad här hemma sedan ett tag tillbaka. Det ger liksom inte med sig trots att vi haft denna rutin lääänge, hon HATAR det, skriker och tjuter. När vi firade midsommar fick jag tips av vår vän Christina (fd tandsköterska) om att låta Skorpan borsta själv samtidigt som vi borstar på oss själva framför henne. Klockrent resultat. Vi borstar i kör så att säga, och medans hon pillar som mest själv / borstar våra tänder slinker vi in och hjälper till och bidrar med ett par rejäla gnugg. No more tears!

I skrivandets stund sover Skorpan. Linus mixar musik på datorn. Jag klickar hem födelsedagspresent till en vän som fyller snart och belönar mig med ett glas torr chiliensk rosé och riskaka med sourcream/onion smak [läs du kunde käkat chips skyll dig själv rultis]. Imorron är jag ledig, en fin start på jobbveckan haha. Blir det lika varmt som idag (vilket det verkar som) så blir det nog en tur till plask&leken i Fridhemsparken kanske.

3 kommentarer:

Maria sa...

hihi så gör vi med Elton också, nu kommer han och ber om tandborsten, fast han vill inte ha sin lilla utan vår stora:) Går fin fint! Och så får han borsta mina tänder lite också och det gillar han!:)

Lisa sa...

Ja det stämmer att det är den Johan.
Du har även jobbat med hans sambo Sofie på sommarläger för många år sedan =)
Världen är allt bra liten!

Anna sa...

Maria!
Bästa knepet:)

Lisa!
Fasen Linköping känns ibland som en lite by;)Hälsa!