onsdag 15 juni 2011

[ANNA] Ledig onsdag.

Dagen inleddes med grötfrukost för hela familjen, Skorpan åt även upp halva min ostknäckemacka. Nu är det rätt tydligt att allt vi äter vill även hon smaka, inget får man ha ifred. Jo man får ha det ifred och njuta av barnskrik samtidigt som man äter det. Ett bestämt DEN med ett ännu mer bestämt pekande finger. Det går inte att försöka avleda med att ge henne något annat, då fortsätter hon peka och tittar samtidigt på en som man är helt hjärnskadad som inte "fattar" vad hon vill ha. Det är jättebra att hon smakar allt, vissa saker äter hennes föräldrar dock numera kvällstid, det är därför Skorpans morsa börjar bli rultig.

Efter frukost blev det en tur till torget för att köpa blommor och vidare till Lindex som gav klubbmedlemmar förhandstur på rean och 20% extra rabatt på reapriset. Skorpan fick några plagg i storlek 86, just nu är hon strl 80, lite bunkring till hösten alltså.

Ikväll får Skorpan och jag lite kvalitetstid på egen hand, Linus åker på personalfest. Skönt för honom att få ladda batterierna med lite egentid. Han har varit lite trött ett par dagar, han är rätt kul när han är sådär trött. Igår gjorde han en kvällsmacka till mig och hällde upp ett glas nyponsoppa och rörde ner oboypulver i det som ni såg i inlägget tidigare.

Inga kommentarer: