lördag 11 juni 2011

[ANNA] lite lörda

Hemma igen från en heldag i Ödeshög. Gittan sålde blommor vid Klädstället, det fanns även en liten loppis. Vi kom hem med en fin piedestal och en uråldrig och vacker luta, jajemän outgrundliga äro herrens vägar. Vi har ätit massor och gott, Skorpan har busat runt, jagat hundarna och låtit som ett monster. Lekt med vatten och badat pool. Hon hann även med att kamma sig med en korv på en gaffel och tvätta håret med tomat, när vi kom hem blev det en rejäl tvagning. Hon har haft superkul och vi har tvättstugan imorron en bra kombination haha.


 Förutom en gigantisk bukett jasmin som nu står på köksbordet och doftar sommar fick vi även med oss sallad från Gittans odlingar och fina perenner som är en present till en kollega.

Nu ska vi mysa ner oss framför Madmen som Tobbe är snäll nog att låna ut till oss. Vi är ju skapligt efter alla men nu kommer vi till skott. Jag är helt hooked I love it!! Jag peppar sjukt mycket på kommande serien PanAm, flygvärdinnor och piloter på 60-talet med Christina Ricci i en av rollerna. Legendariska PanAm med dom skitsnygga kläderna och väskorna kan det bli dåligt!? NÄ!


Inga kommentarer: