måndag 20 juni 2011

[ANNA] monday ordinary monday

Sådär ja måndans jobb avklarat också, nu tar jag som jobbat helg, helg. Ja eller en endagars helg iallafall, imöra är jag ledig! Planer, andas (försöka att inte börja städa/plocka/projekta) leka med Skorpan, pussa på Linus och umgås med Malin! Idag kom en kollega in på jobbet som nyss fått barn, hon hade en 1månaders Elvira med sig. Jisses vad det högg till i äggstockarna! Livet rusar på i 180 knyck sen Skorpan kom och jag får anstränga mig för att minnas första tiden med henne, hur liten hon var och hur hon kändes i famnen. Nu kom allt tillbaka när man såg den lilla klimpen ligga och karatefäkta med dom små knytnävarna, ögonen som skelade åt alla håll på en gång och dom små gnyen till skrik( det var högt då men jämför man med en 14 månaders är det a-walk-in-the-park I tell you). Så färsk, så ny. Precis samma saker som alla vi andra upptäckt ska hon upptäcka, utvecklas och lära sig i princip i exakt samma ordning som oss andra. Först upptäcka den ena handen, sen den andra, sen fötterna, lyfta upp huvudet, sen kunna rulla runt, sitta, åla, krypa ,gå, springa. Som efter en manual. Livets manual.

När jag kom hem från jobbet idag väntade två paket, två presenter, den ena till mig, kolla in här nere! Linus och Skorpan låg i startgroparna så vi brände ner på stan och åt Bosses glass, jag tog min favorit, melonsorbet.

 Presenten till mig själv, vackert i all sin stilrena enkelhet va? Plexiglashängen på silverkedja( som råkat tvinna sig på bilden ser jag).

Inga kommentarer: