onsdag 4 maj 2011

[ANNA] (...)

Sitter i soffan och tittar slött ut på regnet, eller egentligen vet jag inte vad jag tittar på. Jag tittar rakt "igenom" saker och här i en helt annan värld. Jag är helt slut, apatisk och halvt tjutfärdig. Den här dagen har varit jävligt kämpig, för mycket helt enkelt. Livet susar på i 110 och de senaste två dagarna har Skorpan varit jättesur/ledsen/velat bli buren fast ändå inte buren men ändå bli buren... Psykisk utmaning 5.0 . Saliven sprutar och mer tänder anas. Dagen har dessutom toppats med del två av fyra med ledarskapscoachen på jobbet. Övningen för dagen var att sitta i en ring i fyra timmar och tala om för gruppen vad man är bra/dålig på. Sen får gruppen bekräfta och tycka. Man fick absolut INTE gömma sig bakom man tycker eller vi tänker osv. Utan nu gäller JAG tycker att DU . Naket och ocensurerat. Psykiskt påfrestande, JA! Oerhört självutvecklande om du vågar vara ärlig och ta till dig, JA! Bli inte förvånade om en Anna nära er kanske säger nej eller kanske är helt uppriktig. För jag har tagit till mig mycket av den här kursen, rannsakat mig själv, min nyfunna ovän magkatarren och mitt huvud som är rätt fullt av måsten, tänk om, varför och jag hinner inte..Jag har en man som över fyrakaffet sa: jag älskar dig i vått och torrt, sådant gör att man inte slänger sig på sängen och tjuter. Utan istället drar till sig som en svamp och tänker vafan; fuck allt som är jobbigt! Hörde ni det alla jobbiga dumma jävla tankar därute. Jag stampar på er, sliter sönder er och matar er till pissduvorna i parken. Där hör ni. Stick.
Undrar om Alfons gamla stick du stygga spöke..funkar. Hmmm stick du stygga ångesttanke för du finns ju faktiskt inte! Värt att testa nästa gång molnen hopar sig i huvudet och det ser ut att bli regn.

Ingen fara med mig jag är bara en trött småbarnsmorsa med lite väl mycket i huvudet och på mina axlar. Imorn är en annan dag. Nu ska jag stänga av mitt huvud framför tv:n. Sov så gott så ses vi imorn!

4 kommentarer:

lillasystern som älskar dig i vått & torrt sa...

Älskar dig <3

puss sis

Anna sa...

Älskar dig med världens bästa syster!

Angelica sa...

Fina Anna! Vi känner ju inte varandra, men du ska veta hur mycket det värmer i hela mig av att läsa detta. TACK för att du vågar vara ärlig och skriva vad du känner! Tack för att du får en att känna sig mindre ensam om det du skriver om. :)
Tycker du är en grym människa! (Iaf av det du visar här haha) KRAMAR till dig!

Anna sa...

TACK Angelica för dina fina varma ord, jag blir glad av dom:)