lördag 28 maj 2011

[ANNA] Lite lördagsförehavanden hittills..

Idag vaknade jag av ett yrvaket "man kan ju fasen inte lita på den där ungen som väckarklocka inte" från min vänstra sida. Jag kämpade upp ena ögonlocket och försökte fokusera siffrorna på klockradion, 08:45. Linus tassade in till Skorpan som låg i sängen och fingrade lite på sin napp och såg mest ut att ta det slappt, men när hon såg Linus for hon upp på två röda och började peka med ett "däh". Det betyder där och det var stereon i Skorpans bokhylla som var i siktet. Så har det varit varje morgon hon har vaknat numera, direkt ska man sätta på musik. Ja någon nöd sömnmässigt har det inte gått på oss, Skopran somnade strax efter 20 igår och vi framåt 22:30. Ja eller jag stämplade ut något tidigare och sov en halvtimme i Linus famn framför tv:n. En gång vid 03-tiden var Linus uppe och gav Skorpan nappen som hon vaknat och letat efter. Efter en sen frukost tog vi en promenad genom stan och Trädgårdsföreningen. Svinkallt var det ute och vi tyckte synd om balparen som stressade ut från frisörer och blomaffärer. Vi köpte en tidning och gick hem och värmde oss med varm choklad när Skorpan sov förmiddag.

Idag har Linus sitt första officiella fotojobb, ett balpar i Tranås ska förevigas. Ikväll är vi bjudna på inflyttningsfest hos Malin&Mattias. Nu har ju vi varit i nya lyan ett par gånger tidigare men vafasen gör det, trevligt ska det bli!

 Världens godaste "mini-dammsugare", mörk choklad och toffée. / Skorpan var ivrig att kasta sig över Aftonbladets Klick-bilaga, har Victoria Silvstedt visat bävern igen, har Carola felparkerat och är det sant att Arnold har mer än en bastard?!

2 kommentarer:

KLARA sa...

SER GOTT UT MED VARM CHOKLAD. MMMMMM DET VAR LÄNGE SEDAN. KRAM TILL ER ALLA TRE MEN EN SPECIELLT STOR KRAM TILL LILLA SKORPIS.//KLARA

Hela familjen! sa...

Många varma kramar till dig finaste Klara!!