onsdag 25 maj 2011

[ANNA] Morronens förehavanden.

Familjen fick det lite småstressigt på morronkvisten, så går det när alla ligger och sjusover. Jag hade satt väckarklockan på 07:20, vaknade stängde av den och tänkte absolut inte somna om, det tänkte inte Linus heller. Vi tänkte fel. Som tur var hade jag satt min mobiltelefon på 07:45 så då vaknade vi med ett ryck. Vi hade inte BVC-tid förrän 09:30 men innan dess skulle vi förbi Lindex vip-frukost med 30% på allt i butiken. Vi hade förberett oss på massor folk, framför allt föräldralediga mammor på barnavdelningen. Men nä, dölugnt och jätteskönt, dom enda vi trängdes med var syrran med familj. Mest handlades det till Skorpan men jag slog till på ett par leggings och mascara(sistnämnda mycket lukrativt, nedsatt från 179:- till 149:- sen 30% på det). Kupongmorsan passade även på att använda en handla-för-300-få-100kr-rabatt så ja det blev tokbilligt!

BVC var bara ett litet väg och mätbesök som vi själva önskade annars är det ju inget besök mellan 1år och 1,5år. Nyfikna som vi är tyckte vi att det var för länge för att inte få se hur vår lilla dam växer. Hon följer sin kurva galant men är som sagt en liten dam. Hon stoltserar nu med 74,5 cm och 9,5 kg.

2 kommentarer:

Angelica sa...

MEN VA FAN!!!! Jag GLÖMDE ju bord den där jävla VIPfrukosten!! Kunde du inte påmint om det igår... :'( Och så visar ni allt härligt ni kunde köpa för billig peng... blä på er ;) haha

Anna sa...

Ameh gud så dåligt av mig;)Tusan va synd!