tisdag 24 maj 2011

[ANNA] Tisdag varsågod.

Gårkvällens show var full av värme och helt underbar. Oj vilka talanger och vad dom kunde sjunga! Som jag misstänkte så blev jag lite lipig. Mest för att jag saknade *Marsbäcken och "mina" utvecklingsstörda.
Idag har vi njutit av ledig dag och fika på Stadsmissionen. Förmiddagen spenderade jag i frisörstolen, bortskämd med ett stort glas juice passade jag på att läsa mail och bloggar och andas en stund.




* Marsbäcken; lägergård utanför Västervik där jag arbetade med att driva kolloverksamhet för handikappade och utevcklingsstörda ungdomar/vuxna under åren 1994-2004, sista två åren som ansvarig lägerchef. Arbetet på Marsbäcken bygger helt och hållet på ideellt arbete mot mat och husrum. Det var 10 helt fantastiska somrar och minnen för livet. Jag saknar det otroligt men tyvärr fick det ett slut i och med införandet av semesterperioder på mitt jobb, då kunde jag bara vara med vartannat år. Dessutom fick Västerviks kommun för sig att bygga någonslags semesteranläggning med golf där, pengar är viktigare än människors villkorslösa lycka. Världen är la för grann va?

 Jag älskar att blanda accessoarer, idag fick den enkla grå tröjan från Vila med fladdermusärm sällskap av guldklocka och Childhoodarmband från BRIS.




2 kommentarer:

Josefin Nyström sa...

marsbäcken finns fortfarnade kvar och välkomnar alla som vill vara med och skapa läger och minnen som förgyller folks liv! (bygget av golfbanan etc blev aldrig av)
MVH
Josefin Nyström
ordf Stiftelsen Marsbäcken

Anonym sa...

Hej Anna, vi var ute och gick runt Marsbäcken idag och träffande en kärvänlig gammal kattflicka som tydeligen efter lite googlande/research heter Tyra. Vet du något om henne. Vi har träffat henne 2 dagar i rad och plockat bort fästigar och kelat. Hon ser välskött ut men har starr i ena ögat. Tack om du kunde bidra med något ur dina sommarminnen om dina vistelser, låter som något betydligt mer givande än att gå under par i golf;)?

Trevlig sommar!
Utflyttade Linköpingsbor i Västervik