lördag 14 maj 2011

[ANNA] Bilder part TWO.






 1&2.) Ber om ursäkt för suddet men den här lilla busen är inte lätt att fota, ständigt i rörelse. Visst ser hon stor ut med sin minikånken (inte så mini på henne va?) När vi tar sulkyn(som idag) så har vi ingen skötväska med oss(ett par blöjor, våtsavetter, banan & en dricka) allt som behövs numera, underbart skönt att slippa en stor betungande skötväska. Vi har is i magen och skippar ombyte(om vi inte ska vara borta över dagen) vi har aldrig behövt använda det.

3&4.) Skorpan och Linus på SOF, Skorpan älskade det! Hon viftade, diggade och vinkade i nästan två timmar från Linus axlar/sulkyn. Emellanåt fick hon sina Peltor då det var lite väl hög volym.

5.) Jag har vi en riktig picknick-lover! Älskar att packa korgen med massor gott! Denna lilla fina flaska köpte jag på Maxi sist, rymmer 2,5 dl perfekt för kaffemjölk. Vi har även en stor till saft/vatten. Dom är väldigt fina OCH känns mycket fräschare än plastflaskor som lätt blir sunkiga efter ett tag.

6&7.) Gå-på-parad-kläder. Kära små fåglar från Pilgrim runt halsen och en klänning från Gina Tricot blev dagens.

8&9.) Kvinnfolket i hushållets kläder för kvällen.

Ikväll sticker vi till grannarna, Malin&Mattias lite Schlagerkväll och samkväm. Dit kommer en bebis till typ hälften så gammal som Skorpan, kvällens andra två bebisar ligger i magarna och bakas än så länge. Imorn står Ödeshög på schemat!


Hej så länge!

Inga kommentarer: