torsdag 12 maj 2011

[ANNA] Marklyft.

Dagen har bjudit på ett 7-14pass på Maxi, hann med en halvtimmes massage, tredje torsdagen i rad underbart! Jag var klar med mina arbetsuppgifter redan kl 13 så jag knallade upp (oh yes det finns en övervåning på det till synes väldigt platta Maxit) till vår eknomichef. Frågade om hon ville ha hjälp med något så jag fick en trave leverantörsinbetalningar att bocka av så det sysselsatte mig nog så väl sista timmen. Linus ringde mig och tyckte jag skulle skippa veckohandligen för att det var finare väder än vad som utlovats och då borde jag leka i parken med honom&Skorpan. Jag var inte svårövertalad! Handlar gör vi imorn istället!

I parken dök både Malin, Markus, Maria&Vilma upp, så vi slappade medans de små lekte. Dock kröp norra Europas största spindel upp på filten, jag brukar inte vara spindelrädd men den här va fan enorm. Svär på att den var hårig också. Min älskade svåger var tvungen att kasta den på mig, jag tvingades tjejskrika lite och nästankissapåmej. När han sen skulle åtgärda det hela genom att kasta bort den råkade han lägga den på Maria som hade Skorpan i knät och var helt försvarslös haha.

Skorpan imponerade starkt på oss med ett marklyft! Hon reste sig rakt upp från sittande till stående utan stöd. Vi applåderade och hurrade en flinande Skorpan. Åh det är så rackarns rackarns nära att hon går helt själv nu. Hon går en 5, 6 steg sen sätter hon sig sakta och försiktigt. När vi kom hem från parken kokade jag rabarberkräm, Skorpan tyckte det var tokgott. Det blir lunchen imorn, rabarberkräm och plättar. Jag är ledig tre dagar nu, vi har mycket fint och kul inplanerat. Studentorkesterfestival, Malin&Mattias(+diverse andra gäster) och en tripp till Ödeshög. Det blir en fin helg trots att vädret ska svikta.

2 kommentarer:

Ken och Gittan sa...

Längtar efter er!

Hela familjen! sa...

Detsamma ska ni veta!!