torsdag 20 februari 2014

torsda

 nä men det märks knappt att det bor en fotograf här hemma..då och då får man dock dra ett objektiv ur örat;)

 förmiddagen pysslade Skorpan på sitt rum, dom tar inte så stor notis av varandra men vill gärna vara i samma rum och greja med sitt

Linus la upp nåt kort på Instagram där (nästan hela familjen) satt runt middagsbordet för ett tag sen. Grynet var inte med på bilden. Fru Eriksson kommenterade bilden och undrade om Grynet dragit sin Polarn&Pyret tröja över huvudet för hon kunde inte se henne! Haha vansinnigt kul jag garvar varje gång jag går förbi barnstolen.

När Linus kom hem från jobbet susade jag iväg på cykeln till Nettans Hudvårdssalong. Lite brynfix och färg (tack snälla Maria&fam för presentkortet!). Förutom pincettplock så vaxar dom med varmvax vilket ger kanonresultat. Vax är ju inget den här kvinnan ger sig på någonstans på kroppen hemma. Den vägen går vi inte nerför igen hörni. Jag testade benen en gång, spräckta blodkärl nån? Kunde knappt visa mig barbent på en hel sommar efter det. Ett par år efter det tänkte jag ah vafan om man skulle vaxa ögonbrynen (tja när det gick som det gjorde med benen så varför inte? dumfan.) K A T A F U C K I N G S T R O F. Alltså är man rödhårig med hy vitare än en lilja och som får blåmärken av att sätta sig i manchestersoffa typ...då bör man vara varsam.. Aja går ju bättre på Nettans dock åkte jag på nån prao som lämnade färgen liiite för länge. När jag klev innanför dörren vid middagen så var det två barn som ehrm höjde på ögonbrynen när dom såg sin mor. Grynet, haha, alltså bebisar som blir förvånade. Varför har mamma två svarta skogssniglar i pannan? Man man..han log mest, log tyst, ord var överflödiga..


2 kommentarer:

Fru Eriksson sa...

Hahahaaa Anna kul att du uppskattar min dåliga humor ;) !!!!! Skulle just nu kunna ge bort mitt glas rödvin som står här för att få se dig med två skogssniglar i pannan :)

anna sa...

Haha Linus skrattar så fort han säger Polarn&Pyret tröja typ! Du att det krävdes sitt glas rödvin för att..hantera sniglarna;)