torsdag 13 februari 2014

torsda

Hejvare gått i dag ni! Skorpan&Grynets farfar var dagens första besökare 07:55 imorse sen har vi haft gud jag vet inte hur många besökare fram tills 17 idag. Oj va kul vi haft!

Farfar Ken hade vetrinärärende med ena hunden och vi fick frukostsällskap, väldigt mysigt! Vid lunch kom min härliga kollega Klara och hennes dotter Tessan, vi åt lunch, fikade, spelade spel, busade i soffan och tog en promenad. Skorpan sa när eftermiddagen var slut att det enda tråkiga med idag är att alla måste åka hem. Ta det inte fel nu alla gäster men jag uppskattar faktiskt ATT ni åker hem, ni får gärna stanna länge men sen får ni tusan tänka på refrängen;)

 lunch!

 tokerier o bus!

 Skorpan fick jättefina böcker, Grynet en ko som hon bebiskramades med

och som jag sa till Klara, flytta var väl det bästa man kunde göra för OJ det regnar inflyttningspresenter över oss! Idag fick vi en så otroligt fin vas i vacker 50-tals stil med tulpaner och den pryder nu bordet i blå rummet! Som grädde på moset dessutom en ask choklad och den ni, den ska jag hämta nu!

Grynets kommande sittvagn levererades bokstavligen in i hallen i eftermiddags, den är så fin! HURRA! Blocket när det är som bäst! Till månadsskiftet hivar vi ut vaggan som både Skorpan och Grynet haft på Blocket så får den hitta en ny bebis. Köp o sälj bara hela ti´n;)

 Grynet kommer inte sakna den iallafall, hon snarkar som en liten spädgris sen nån månad tillbaka i spjälsängen i sitt eget rum.

Inga kommentarer: